A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Раківський ліцей Брошнів-Осадської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний ярмарок

         21 вересня 2023 року відбувся традиційний благодійний ярмарок. Дякуємо учням та їхнім батькам за неймовірні смаколики!

20:23 21.09.2023

Тиждень початкової освіти

                   Із 5 по 9 грудня 2022 року в нашому ліцеї проходив Тиждень початкової освіти. Цьогоріч цей Тиждень був незвичним. Він був присвячений допомозі нашим дівчатам-волонтерам із "Шкільного батальйону", які забезпечують військових смаколиками. Учасники освітнього процесу разом із батьками дружно приносили продукти (борошно, маргарин, олію, мед, цукор, какао, горіхи, родзинки, ванілін, кокосову стружку тощо). Також діти малювали малюнки із побажаннями героям-захисникам.

22:55 23.01.2023

Благодійна ярмарка

15 вересня у ліцеї відбулась благодійна ярмарка.Різні смаколики і поробки були на кожному столі. Усі мали можливість скуштувати смачненького і навіть придбати вервички ручної роботи. Усі вилучені кошти будуть передані на потреби ЗСУ! А зібрали активні учасники освітнього процесу понад 10 000 грн. 

10:06 06.10.2022

Міжнародний день рідної мови

21 лютого ми святкуємо Міжнародний день рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави. Саме ми, заради прийдешніх поколінь, повинні зберігати і шанувати мову, як це робили наші славні предки. Тож, як писав Максим Рильський: «...Як парость виноградної лози плекаймо мову...». Сьогодні учні нашої школи взяли участь у мовознавчій грі, яку провела Ваків О.І., вчитель української мови. Команди змагались у різноманітних конкурсах і показали достойні результати. Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

11:52 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень